DENTA 12 -14 octombrie 2023

2024 iulie

ROMEXPO vă invită la

 

DENTA

12-14 octombrie 2023

Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară

 

DENTA este cea mai importantă expoziție de profil din România și va avea loc  în perioada 12-14 octombrie 2023, Pavilion B1, în aceeași perioadă cu ROMMEDICA – Târg internațional de medicină și farmacie.

Acest eveniment se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină și tehnică dentară.

Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul medicii și tehnicii dentare, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.

De asemenea, DENTA reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist; iar prin organizarea acesteia, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din țara noastră, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

 

De ce să vizitați DENTA 2023?
  • Pentru a profita de ofertele pe care EXPOZANȚII le-au pregătit special pentru aceasta ediție;
  • Pentru a descoperi cele mai NOI și INTERESANTE echipamente medicale;
  • Pentru a întâlni specialiști în domeniu care vă vor oferi recomandări pentru alegerea perfectă în funcție de preferințe, specializare și buget;
Program de vizitare:
12 -14.10.2023, între 10.00-18.00

 

Mai multe informații regăsiți pe site-ul oficial al ROMEXPO:
https://denta.ro/ro/

 

Sus