ROMMEDICA 12 – 14 octombrie 2023

2024 iunie

ROMEXPO anunță

ROMMEDICA


ROMMEDICA REUNEȘTE INDUSTRIA MEDICALĂ

12 – 14 octombrie 2023

ROMMEDICA se va desfășura în Pavilionul B, ROMEXPO in aceeași perioadă cu DENTA – expoziție internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară.

Expoziția va prezenta noutățile din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatură și soft medical, companiilor farmaceutice, băncilor și societăților de finanțare și leasing, centrelor medicale private și asociațiilor din domeniu.

ROMMEDICA reprezintă cea mai importantă manifestare adresată medicilor, asistenților și specialiștilor în domeniu, în cadrul căreia vă puteți prezenta oferta.

Evenimentul reprezintă cel mai important punct de întâlnire al specialiștilor din domeniul medical și farmaceutic, fiind o sursă esențială de informare pentru reprezentanții sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat, venind în întâmpinarea cadrelor specializate cu o bogată ofertă de tehnologie și aparatură destinată facilitării și îmbunătățirii actului medical.

De ce să vizitați ROMMEDICA 2023?
  • pentru a profita de ofertele pe care EXPOZANȚII le-au pregătit special pentru dumneavoastră
  • pentru a descoperi cele mai NOI și INTERESANTE echipamente medicale
  • pentru a întâlni specialiști în domeniu care vă vor oferi recomandări pentru alegerea perfectă în funcție de preferințe, specializare și buget
  • pentru a întâlni potențiali clienți, autorități locale și parteneri din industrie
Pentru mai multe infirmații, accesați site-ul oficial al ROMEXPO:

https://rommedica.ro/ro/

Sus