Seminar practic ”Oportunități Digitalizare 2023”

mai 8, 2023by bogdan
2024 aprilie

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, împreună cu Soft Net Consulting, vă invită la seminarul practic ”Oportunități Digitalizare 2023” dedicat accesării finanțărilor nerambursabile prin programe asociate PNRR.

Înscriere
Programul Digitalizare IMM (345 milioane euro buget total) se va închide în 30 iunie 2023 şi oferă acces la sume de până la 100.000 de euro pentru invesții în tehnologie informatică şi digitalizare. Pe lista de cheltuieli eligibile se află: sisteme informatice de Gestiune ERP şi CRM, platforme de eCommerce, echipamente IT (calculatoare, servere), soluţii pentru gestiune depozite, site-uri de prezentare, soluţii de email şi colaborare.

Este o şansă unică pentru companiile mici şi mijlocii din judeţ să facă pasul spre digitalizare şi să se modernizeze cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile. Soft Net Consulting va oferi asistență tehnică oricărui solicitant pentru a identifica tehnologiile de care aveți nevoie în activitate şi a le transpune într-un proiect pentru acest program. Compania are peste 20 de ani de activitate în domeniul IT şi peste 800 de implementări.

Seminarul va avea loc pe 18 mai în Piatra Neamț, în Sala Corneliu Enache a Camerei de Comerț și Industrie Neamț, de la ora 12:00.  La întâlnire participă Cosmin Avram,  Business Development Manager Soft Net Consulting şi Cosmin Udrescu, Solution Architect Soft Net Consulting.

Accesul la seminar este liber, iar confirmarea se poate face până pe 15 Mai 2023 la adresa de e-mail  relatii@ccint.ro sau telefon 0759 138 901, Andreea Sandulache și 0724 209 142, Andreea Moraru.


În cazul renunţării la participare sau neaccesării platformei online din motive ce ţin de participant, suma achitată nu se restituie. În cazul în care, din motive obiective, seminarul nu se mai desfăşoară, Camera de Comerţ şi Industrie Neamț va restitui participantului suma achitată. Formularul de înregistrare completat reprezintă expresia de voinţă a părţilor şi ţine loc de contract.

Prin apăsarea butonului "Transmitere" se va genera un mesaj automat către Camera de Comerţ şi Industrie Neamț, conţinând informaţiile de mai sus.
Prin apăsarea butonului "Transmitere", acceptaţi prelucrarea de către noi a informaţiilor completate în formular, în scopul înregistrării şi asigurării comunicării ulterioare.

Sus